Hjem Fora iPhone IPhone 8 / iPhone X GPS problem

Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Peter Møgelvang 11 måneder, 2 uger siden.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #129792

  Jeg har et problem med GPS’en på min iPhone X. Den er helt unøjagtig på både Apple Kort og Google Maps. Og værst er det når man bruger den i bilen på farten. Den kan simpelthen ikke følge med. Viser forkert eller taber bare signalet helt. Har prøvet alt. Geninstalleret software, apps, hård genstart, nulstillet netværksinstillinger osv osv. 10.2 har heller ikke løst problemet. Har ikke fået byttet den endnu, da mange af dem som har fået ombyttet på Apple discussions bare har fået en ny iPhone X med samme problem. Er der andre herinde som kender problemet og som måske har et bruger fix? Der er ganske mange på Apple discussions som er ramt (se link herunder). Med mindre jeg står helt stille på gaden er min GPS stort set ubrugelig. Er træt af det.

  https://discussions.apple.com/thread/8081112?start=105&tstart=0

  #129797

  @peter Møgelvang.
  Jeg har en iPhone 8 og har ingen problemer med GPS’en. Jeg har kørt med den i knap to måneder i både storbyer og på landet.
  Jeg har brugt HERE WEGo og Google Maps uden problemer, GPS’en følger fint med og jeg har aldrig mistet signalet.

  #129806

  Jeg er glad for at mange ikke har problemer. Jeg vil nu hellere høre fra andre som også er ramt og hvad de har gjort ved det. Som man kan se i linket i første indlæg har mange i udlandet fået ombyttet deres 8/X og har så fået en ny med samme problem. De fleste mener åbenbart at der skal en software update til. Så spørgsmålet er om man skal vente lidt endnu til næste software update eller få den indleveret allerede nu?

  #129807

  Visit this thread and solved your iPhone GPS problem: https://www.howtoisolve.com/gps-location-services-not-working-ios-11-iphone-ipad/

  #129808

  The solutions in the link does not solve the problem... I already know the website.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.