Hjem Fora iPhone Home og Wake/sleep knap virker ikke.

Dette emne indeholder 10 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af  Martin Wolsing 9 år, 4 måneder siden.

Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #58276

  Tuborg86
  Medlem

  <p>Hej folkens!</p>
  <p>Min iPhone har et usædvanligt problem. I Sleep tilstanden er både Sleep/Wake knappen og Home knappen "i stykker". Dvs den reagerer ikke ved at trykke på dem. De begynder først at virke hvis jeg trykke på Sleep/Wake FØR jeg trykker sleep/wake igen for at låse den op. For at låse op ved brug af Home knappen skal jeg ligeledes trykke på Sleep/Wake knappen inden den opfatter at jeg trykker på Home. Det samme gør sig gældende ved Headset knappen, Lydniveau knapperne og Lydløs knappen.</p>
  <p>Jeg har nu haft problemet i 1 måneds tid, da det kom under 2.1. Det har ikke altid været sådan, men det kom bare ligepludselig. Har nok lavet gendannelse de første 10 gange uden at det én gang har hjulpet på problemet.</p>
  <p>Nogle af jer der har et løsningsforslag, eller selv har prøvet det samme?
  </p>

  #64815

  Martin Wolsing
  Keymaster

  Det er formodentlig sleep-knappen der har sat sig fast. Prøv at lirke den lidt op/ud og se om det hjælper.

  #64816

  Tuborg86
  Medlem

  Nope, ikke det. Har jeg også forsøgt. Kan heller ikke se hvordan det ville have effekt på alle de andre knapper.

  #64817

  Martin Wolsing
  Keymaster

  Det kan det godt, jeg har oplevet det 3-4 gange og alle gange har det været en af knapperne der sad fast.Jeg har dog ikke fundet nogen løsning, for alle gange kom problemet igen efter et par tryk.

  #64821

  Tuborg86
  Medlem

  Det skal lige siges at hvis den sidder i laderen, eller computeren har den ingen problemer.

  #65331

  pmt
  Medlem

  Jeg har fået samme problem, og jeg er så godt som sikker på, at knappen rent fysisk virker! Det kom efter en hel aften i docken, som var sluttet til anlægget. Der er ingen andre funktionsfejl overhovedet - alt virker, men jeg kan bare ikke slukke for min iphone.
  Jeg har hentet et program 'BossPrefs' fra Installer, der kan slukke og reboote skidtet, så jeg krydsede fingre for, at en reboot ville rydde op i en evt. software-bug, men nej!!
  Og jeg tør ikke slukke med 'BossPrefs' for hvordan skal jeg så få den tændt igen.
  Nu håber jeg bare ikke, batteriet løber tørt en dag - så er jeg in deep shit.
  ...Nogen idéer?

  #65333

  Martin Wolsing
  Keymaster

  Du ka altid tænde din iPhone ved at sætte den til opladning, så det skal du ikke være bange for.

  Hvordan er du sikker på at knappen virker? Prøv at lade telefonen gå på standby og se om et tryk på powerknappen fjerner den sorte skærm. Gør den ikke det er det knappen der er problemet.

  #65371

  Drudoo
  Medlem

  Jeg har lige haft et ligendene problem, min home-knap virkede ikke og iTunes ville ikke registrere den. Jeg sendte den til reperation hos min lokale Telia, og 2 uger efter fik jeg den tilbage, eller jeg fik en helt ny en, da det ikke kunne betale sig at lave den.
  Hvis du ikke har lavet noget lort med den, så ville jeg bare aflevere den til reperation :)

  #65372

  pmt
  Medlem

  @martin:
  Nej,jeg kan ikke "wake" min iPhone, når den går i StandBy. Det kan jeg kun med "home" knappen. Det er derfor, jeg er bange for, at den skulle gå død for strøm en dag. Måske er det knappen, som du siger (for jeg har tabt den én gang !#%¤!), men jeg har set nogle indlæg på US-sider beskrive, at knappen kan miste sin funktion på jailbroken telefoner.

  #65373

  pmt
  Medlem

  @drudoo:
  Min iTunes vil godt kendes ved telefonen, og alt virker faktisk (bortset fra knappen). Telefonen er købt i US (låst op og jailbroken), kan man så godt få Telia til at reparere den?

  #65374

  Martin Wolsing
  Keymaster

  Du kan ikke få Telia til at lave den. Hvorfor skulle de det, det er jo ikke dem der har solgt dig telefonen.

  Dvs. det er altså knappen den er gal med, idet den ikke kan vække telefonen fra standby. Men som jeg skriver, er din telefon slukket (enten fordi du selv har slukket den eller fordi den er løbet tør for strøm) vil den altid tænde når du sætter kablet i. Ellers der der noget helt andet galt med den.

Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.