Hjem Fora Tips og tricks Google kalender

Dette emne indeholder 5 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af  Mads Peter 2 år, 9 måneder siden.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #92988

  CS_DK
  Medlem

  Kan det passe at det kun er nye aftaler man opretter på sin iPhone under sin googlekalender der også kan ses online på min googlekalender?

  Jeg har mange aftaler i min iPhone kalender som løbber frem til 31-12-12 Men den kan jeg ikke se i min googlekalender. Jeg kan kun se det jeg har oprettet efter jeg hat fået CAI-kalender Syn.

  #92997

  gotskov
  Medlem

  Ja, det lyder rigtigt.

  "problemet" er, at du har flere kalendere i din Iphone. Din Ical er den ene og google er den anden. Hvis du vil se dem alle online med google, skal du flytte dine ical aftaler til google kalenderen.

  #93026

  CS_DK
  Medlem

  Men på min google kalender, kan den jo se min Danske helligedgae og ugenummer kalender samt mine kontaktpersoners fød. (Den viser dog kun ugenummer)

  Så hvorfor kan den så ikke vise min Ical kalender, hvor jeg har alle mine aftaler?

  Og hvis jeg skal flytte dem alle til google kalender, skal jeg vel ind og gøre det ved hver aftale?

  #93082

  Hare
  Medlem

  @cs_dk
  Jeg havde samme problem min iMac viste alt og iPhone viste mindre, det er dog gået i selv selv og fungere igen, jeg ved så ikke om det er efter opdateringer, men jeg køre følgende versioner.

  Jeg har både Google & iCloud kalender aktive.

  - Mac OS X 10.8.1
  - iOS 6 beta4

  Måske en opdateringen af dine enheder løser DIT problem.

  #93349

  CS_DK
  Medlem

  Min Iphone er på IOS 5.1.1 Så det kunne jo være det. Men vil lige høre om du på din googlekalender nu kan se ugenummer og alle de fød. du har oplyst på din Iphone?

  #125308

  Mads Peter
  Medlem

  Hej! Jeg har altid haft problemer med at opdatere min iPhone og iPad på min iMac......den har meldt fejl HVER GANG jeg forsøger, også efter opdateringen til OS X Capitan 10.11.3, så jeg må opdatere på enhederne i stedet for......eller, starte min gamle Windows PC. Det er som om fejlen opstår når den skal hente softwaren hos Apple.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.