Alle læsere har mulighed for at skrive kommentarer og deltage i debatten på onx.dk. Når du deltager i debatten, forpligter du dig til at overholde nedenstående regler:

Kommentarer skal holdes inden for emnet af den pågældende artikel og bidrage til en saglig og konstruktiv debat. Har du noget på hjerte, der ligger uden for emnet af en artikel, så start et emne i ONX’s Forum.

Kommentarer skal holdes i en sober tone og desuden overholde gældende lovgivning. Kommentarer må eksempelvis ikke være injurierende eller bryde ophavsretten.

Indlæg må ikke være reklamebudskaber eller have kommercielt tilsnit.

Henvendelser om stavefejl og lignende skal ikke ske via kommentarfunktion. Brug i stedet kontakt-formularen her.

Overtrædelse af ovenstående god praksis vil medføre sletning af indlæg. Gentagne overtrædelser vil medføre permanent udelukkelse fra debatten.

Vi forstår vigtigheden af en åben og fri debat, men forbeholder os til enhver tid ret til at moderere debatter og slette indlæg, som vi ikke finder passende. Vores vurdering bliver foretaget ud fra hvad vi synes gavner onx.dk.

Bemærk, at du kan ikke få slettet indhold, du har skrevet, heller ikke selvom du lukker din brugerprofil. Dit indhold bevares for at sikre helheden af debatterne, du har deltaget i.

Har du yderligere spørgsmål angående reglerne for debatten på onx.dk, kan vi kontaktes her.