Det er efterhånden ved at være en måneds tid siden at Apple præsenterede årets nye iPhones. Det blev som bekendt til to regulære opdateringer at de eksisterende iPhones samt en helt ny en.

Lige efter en præsentation sidder mange sikkert enten med følelsen af at "den skal jeg bare have" eller det stik modsatte: "Den skal jeg bare ikke have". Som tiden går skifter mange til gengæld mening. Hos nogle køler nyhedens interesse af mens andre oplever at de alligevel synes de nye iPhones virker interessante. Derfor er det lige nu et rigtigt godt tidspunkt at finde ud af hvordan stemningen efter årets lanceringer er blandt læserne.

Hvilken af Appels tre nye iPhones har du enten allerede købt eller planlægger at købe? Eller har du definitivt besluttet ikke at købe en ny iPhone i år? Deltag i afstemningen herunder:

Vil du skifte til en bank der tilbyder Apple Pay, hvis ikke din nuværende bank vil tilbyde det?

Vis resultat

Indlæser ... Indlæser ...

Hvis du har noget at tilføje - såsom hvorfor du har stemt det du har - er du velkommen til at lægge en kommentar. Du må også gerne uddybe med hvilken farve og mængde lagerplads du har købt.