Manuganu er et 3D endeløs løber/platformspil der minder lidt om Lost Winds i stilen.

Dette er et rimeligt simpelt og velfungerende spil hvor det handler om at få drengen Manuganu sikkert gennem hver af de 30 baner. Man skal ikke foretage sig så meget andet end at holde øje med hvad der foregår og handle derefter. Manuganu løber selv, så man skal sørge for at hoppe, stoppe eller glide på de rigtige tidspunkter.

Til slut i hver bane bliver man præmieret med op til tre stjerner, alt efter om man har klaret de tre opgaver til fulde. Det er for eksempel at klare banen og at indsamle et bestemt antal blå sten. For at få flest mulige point, og for at opnå nogle af stjernerne til sidst gælder det om at indsamle så mange blå sten og medaljoner som muligt undervejs.

Spillet er selvfølgelig ikke bare lige ud af landevejen hele tiden, da der er placeret nogle forhindringer undervejs, som man skal tage sig i agt for. Der er eksempelvis forskellige pigge, som Manuganu kan stikke sig på, samt svingende køller, som man ikke skal ramle ind i.

Selvom spillet virker nemt i starten, kan man efterhånden komme til at skulle tage nogle baner om, fordi at man måske ikke er hurtig nok til at reagere på omgivelserne.

Manuganu egener sig fint til børn, men voksne kan også sagtens hygge sig med dette flotte spil.

Manuganu er iOS-universel, koster 7 kroner og kan hentes i App Store (link)