Greedy Spiders er et sødt og underholdende spil, med masser af udfordring. Umiddelbart ser det rimeligt simpelt og nemt ud, men man skal ikke tro, at det kun er for børn. Der er skam bid i det spil.

Spillet går ud på, at man skal befrie nogle insekter fra edderkoppens spind. Edderkoppens spind er konstrueret, så der er et stykke tråd, så en "knude", og så et stykke tråd igen. Man spiller mod edderkoppen, og skiftes til at foretage et træk. Edderkoppen går kun ét stykke tråd på ét træk. Man skal så fjerne tråde, der fører edderkoppen hen til byttet. Alle insekter skal befries, for at man kan gå videre til næste bane. I starten har man blot en saks til at klippe enkelte stykker tråd over med, men senere får man flere redskaber, der kan hjælpe én i kampen mod edderkoppen.

De første baner virker meget nemme, og kan sagtens spilles af mindre børn. Men efterhånden som man avancerer i spillet, bliver det mere og mere svært. Man bliver altså nødt til at tænke sig om i dette spil, og at kunne se flere træk frem. Er man matematisk/logisk begavet, kommer man sikkert nemmere igennem spillet. Så der er nok med udfordring til hjernecellerne i Greedy Spiders 128 baner.

Greedy Spiders kan hentes i App Store (link).