Jeg elsker puzzle-spil der sætter gang i den logiske sans. Det er liget netop hvad Rules! gør. Som navnet antyder handler det om at man skal huske nogle regler, som skal udføres i en bestemt rækkefølge for at rydde en spilleplade for 16 brikker.

Spillet starter med at vise en regel, som at trykke på tal i omvendt rækkefølge. Lyder det nemt - bare rolig det bliver sværere. Regel nummer to er kun at trykke på de grønne brikker. Det vi sige at man derfor først trykker på de grønne (regel 2) og dernæst rydder bordet ved at trykke på tal i omvendt rækkefølge (regel 1). Når det er klaret kommer der yderligere en regel til, også sådan fortsætter det. Det gælder altså om at huske reglerne - og da der er tid på skal det helst gå lidt tjept.

Når man har klaret de ti første baner, bliver det markant sværere, da det nu også spiller en rolle hvordan brikkerne ligger i forhold til hinanden.

Rules! er er godt udtænkt og udført puzzle-spil, der bestemt kan anbefales. Kan fås i App Store til iPhone og iPad (link)